Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες

Η αλήθεια είναι ... μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο !

Για μένα

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του ’68 στην Αθήνα. Μέχρι τα εφτά μου δεν είχα επίσημα όνομα, …αφού δεν είχα βαφτιστεί. Ο λόγος ήταν πως ο πατέρας μου ο Θανάσης περίμενε να πέσει η χούντα, για να επιστρέψει ο σύντροφός του, Ανδρέας Παπανδρέου, από το εξωτερικό, να με βαφτίσει.
Έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στην ιδιαίτερή μου πατρίδα την Πύλο και στην Καλαμάτα. Έζησα την πρώτη μου νεότητα σπουδάζοντας Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στα Πανεπιστήμια της Σόφιας και του Λονδίνου. Το 1998 επέστρεψα στον τόπο μου, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι. Αρχικά σαν οικονομικός σύμβουλος σε Εταιρεία Λήψης και διαβίβασης εντολών και σαν οικονομικός διευθυντής της Titanium AE με έδρα την Καλαμάτα. Στην συνέχεια σαν Διευθύνων Σύμβουλος στην Τουριστική Επιχείρηση Galaxy AE με έδρα την Πύλο ενώ ταυτόχρονα διατηρώ γραφείο Οικονομικού Συμβούλουμε έδρα την Καλάματα μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκα τρεις μήνες μετά το Γαλλικό Μάη. Βαφτίστηκα με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια κύλησαν στο ποτάμι της αλλαγής που έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Αλλά όχι μόνο εγώ… Τόσοι και τόσοι Έλληνες… τόσοι και τόσοι Μεσσήνιοι. Ένας από όλους είμαι και ‘γω. Μόνο που οι συγκυρίες και οι άνθρωποι που με γέννησαν και με ανάθρεψαν μου ‘μαθαν πως η ουσία του πολίτη είναι η πολιτική και πολιτικός είναι ο αναφερόμενος στον πολίτη.

Νοιώθω ανάγκη από τώρα ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ:
• Δεν θα θεωρήσω τη βουλευτική έδρα αξίωμα, αλλά αγώνα προσφοράς στον τόπο μου.
• Δεν θα ωφελήσω φίλους και συγγενείς, θα προσπαθήσω να ωφελήσω, όποιον πραγματικά έχει ανάγκη.
• Δεν θα ξαναθέσω υποψηφιότητα, αν δεν καταφέρω να υλοποιήσω όσα υποσχέθηκα.
• Δεν θα αλλάξω νούμερο τηλεφώνου, καμώνοντας τον σπουδαίο που ζει απόρρητα.