ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ: Η τιμητική διάκριση του Νοσοκομείου αποτελεί δικαίωση του Ανδρέα Παπανδρέου
 Αισθάνθηκε περήφανος ο υποψήφιος βουλευτής Λεωνίδας Φιλιππόπουλος για την κατάταξη του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας στα πέντε πρώτα. Για τον λόγο αυτό, χθες το πρωί, επισκέφθηκε και συνεχάρη τον διοικητή του. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση σε ασθενείς.
Μετά την επίσκεψη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θεώρησα καθήκον μου ως πολιτευόμενος στη Μεσσηνία να επισκεφθώ το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και να ενημερωθώ από τον δραστήριο Διοικητή του Γιώργο Μπέζο και την διοίκησή του για την  πρόοδο που έχει σημειωθεί, έτσι ώστε να συγκαταλέγεται στα 5 κορυφαία της χώρας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού και του τοπικού Τύπου.
Αυτό ασφαλώς δικαιώνει την έμπνευση της ίδρυσής του, από τον τότε Πρωθυπουργό της Χώρας Ανδρέα Παπανδρέου, τους ομογενείς μας απανταχού της Γης και όλους όσους είχαν την πολιτική ευθύνη της υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου του Νοσοκομείου.
Εκείνο όμως που ιδιαίτερα επιθυμώ να σημειώσω, είναι ότι παρά την οικονομική κρίση το Νοσοκομείο μας απέκτησε:

http://newsmessinia.blogspot.com/2012/04/blog-post_7375.html

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος

  • Τρίτη, 24 Απριλίου 2012
  • 19:46
 

Συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα του ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος με περιοδείες σήμερα το πρωί στην Νομαρχία και ΙΚΑ. Θα κουβεντιάσει με τους υπαλλήλους για τα προβλήματά τους θα τους ακούσει, αλλά ζητά ν’ ακούσουν και τον δικό του ανθρώπινο λόγο.  Με την πίστη ότι ο διάλογος λύνει προβλήματα, απαλύνει τις επώδυνες επιπτώσεις, συναντά καθημερινά τους απλούς ανθρώπους. Πιστεύει στον ψηφοφόρο συνεργάτη και όχι στον ψηφοφόρο χειροκροτητή.
Σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί την πολύπαθη Οιχαλία και θα κουβεντιάσει με τους κατοίκους της τον τρόπο να θεραπευθούν οι ζημιές από τον σεισμό. Καλεί τους φίλους του και όσους που πιστεύουν στον διάλογο, στον Αετό και την Μερώπη, να τον συναντήσουν. Με χαρά θα τους σφίξει το χέρι. Η αυτοδύναμη Ελλάδα δεν είναι σύνθημα, είναι τρόπος ζωής.

http://www.eleftheriaonline.gr/blog/?p=7831