Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Λεωνίδας Φιλιππόπουλος: Όλα για την Μεσσηνία. Δεν δίνω κούφιες υποσχέσεις. Είναι ώρα για δουλειά και συνεργασία




Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου REX, προστά σ’ ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, που τον διέκοπτε συχνά, πραγματοποίησε, απόψε βράδι, την κεντρική ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Λεωνίδας Φιλιππόπουλος. Συγκινημένος από την παρουσία και τις εκδηλώσεις στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, τους ευχαρίστησε και απηύθυνε χαιρετισμό από την Καλαμάτα, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, το λίκνο της ελευθερίας και του πολιτισμού. Τόνισε ότι δεν ώρα για κριτική και αογοήτευση. Είναι η ώρα για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, ώρα για δουλειά και συνεργασία. Τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας είπε «Μην περιμένετε από καμιά Αθήνα να μας σώσει, πρέπει εμείς να συνεργαστούμε».

Με έμφαση είπε ότι ο καιρός των κούφιων υποσχέσεων, του παλαιοκομματισμού, πέρασε. Λέγοντας σχετικά: «Αλλά πέρα από τα κόμματα είναι και τα πρόσωπα. Είναι το πιο μεγάλο διακύβευμα του μέλλοντός μας. Θέλετε υποσχέσεις που θα σας χαϊδέψουν τα αφτιά; Δικαίωμά σας. Όμως αυτό δεν θα βελτιώσει την ζωή σας. Να γιατί ζητώ την ψήφο σας. Γιατί εμένα δεν με λένε Μαυρογυαλούρο. Γιατί με λένε Λεωνίδα Φιλιππόπουλο και είμαι γιος του Θανάση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που έδωσαν και θα δώσουν ευκαιρίες για ανάπτυξη στο νομό μας, για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και την πολιτιστική κληρονομιά της Μεσσηνίας, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε στον τουρισμό και την βελτίωση της ζωής μας, και κατέληξε:

«Αυτό είναι το όραμά μου, η δουλειά και η συνεργασία. Το να λες αγαπώ τον τόπο μου είναι εύκολο να το λες και δεν στοιχίζει. Εγώ δεν θέλω να σταθώ στα λόγια.

Φίλες και φίλοι,

Ήλθε η ώρα!

- Να αναβαθμίσουμε και να στηρίξουμε τον Μεσσήνιο αγρότη, τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία.

- Να δώσουμε στη Μεσσηνία το μέλλον που της αξίζει.

- Να χαράξουμε την νέα πορεία, στα νέα δεδομένα.

- Να βγάλουμε τον τόπο μας από τον μαρασμό.

- Να στηρίξουμε τον πολιτισμό και την ιστορία μας.

- Να προσφέρουμε στον Μεσσήνιο το σύστημα υγείας που δικαιούται.

- Μα πάνω από όλα, να κρατήσουμε την νεολαία στον τόπο μας.

Μας περιμένει αγώνας που θα είναι σκληρός.

Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ!!!»।»


Δεν υπάρχουν σχόλια: